Re: Fantastische lezing van Nora Gedgaudas!

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Fantastische lezing van Nora Gedgaudas! Re: Fantastische lezing van Nora Gedgaudas!

#47571

simone
Bijdrager

Naar mijn mening is rauwe melk ook gewoon beter als melk.

Men moet niet vergeten dat er heel veel volkeren nog de dag van vandaag geen water hebben om te drinken.Kijk maar naar de Tuareqs en andere nomadische volkeren die in het midden oosten in de woestijn leven en trekken.Ook in Afrika volkeren die dagen geen water hebben.Daarom drinken deze volkeren ook rauwe melk dan van een rund, dan een kameel, schaap en ook Yak meer naar het noorden dat natuurlijk in combinatie met bloed, bouillon, KImIz en andere gemermenteerde zuivel.

Het kan niet zo zijn dat deze mensen dan al eeuwen en mischien duizenden jaren verkeerd hebben geleefd en al generaties uitgedroogd zijn en dus ziek moeten zijn of nog beter gezegd door waterloos te leven allang uitgestorven waren.

Wat betreft koffie kan ik alleen maar dit zeggen, we moeten onze voorouders niet onderschatten.

Koffie komt oorspronkelijk uit Ethiopië/Yemen en is door een Arabische herder ontdekt maar het werd toen op brood gesmeerd en zo gegeten. De Ottomaanse Turken hebben de oudste koffiezet methode ontwikkeld en een Ottomaans schip bracht koffie ook naar Venetië, de eerste kennismaking van Europa met koffie en de eerste koffieshop in Europa is na de omsingeling van de Ottomanen in Oostenrijk onstaan toen de Turken zich terugtrokken en zakken met koffie achterlieten maar om bij de kern van de zaak te komen dronken de Turken toen al koffie met een glas water erbij en dat doen ze nog steeds en ook andere volkeren die vroeger bij het Ottomaanse rijk hoorden. Waarom oh waarom? Zei wisten toen al dat koffie vocht uit het lichaam onttrekt en dat werd na elke slok aangevuld.