Re: Even voorstellen….en opzoek naar kennis of advies!!! Anita

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen….en opzoek naar kennis of advies!!! Anita Re: Even voorstellen….en opzoek naar kennis of advies!!! Anita

#56182

Anoniem

Bedankt Rateltje en Frank 😀

Ja,een goede arts die mij bijstaat zou een uitkomst zijn.Maar die heeft mijn pad nog niet gekruist. Het zijn allemaal verschillende puzzelstukjes.Ik moet nu zelf elke keer maar alles voor mijzelf uitzoeken en afwegen.En hopen dat ik de goede keuzes maak.Voor mijzelf is een keuze makkelijk want ik zie het als mijn eigen verantwoordelijkheid.Alleen het gaat nu om mijn dochter.Ik voel me daar ook verantwoordelijk voor alleen ik wil niet dat het de verkeerde kant op gaat.Alleen omdat mijn visie en gevoel anders is.Het is net wat Rateltje zeg: je hebt het gevoel wel maar de kennis niet om de juiste weg te bewandelen.En dat gevoel brengt je soms in twijfel.

Ook is het voor mijn dochter erg moeilijk om zich helemaal aan de voeding te houden.Dit is gelukkig nu iets veranderd, maar nog niet optimaal.Ik moest daar ook weer een balans in zoeken.En zo ga je verder.

Ik heb een paar vragen misschien zijn er mensen op dit forum die hier een antwoord op kunnen geven.

1. Is volledig herstel van de nierfunctie onmogelijk gezien er nu al behoorlijke verlitteking is gebeurt?

2.Hoe verloopt eventueel herstel van de nieren?

– Is het dan logisch dat er dan nog teveel eiwiiten in de urine zitten?

3.Als men niet weet waardoor deze onsteking is ontstaan(oorzaak)kan men het dan uiteindelijk wel met prednison bestrijden? Of zijn er andere mogelijkheden?

Als de nieren nog maar voor 50% werken en de ontsteking is nog steeds aanwezig

dan heb je maar weinig bedenk tijd.Hopelijk zijn er mensen op dit forum die hun visie en kennis hierover met me kunnen delen.