Re: Even voorstellen….en opzoek naar kennis of advies!!! Anita

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen….en opzoek naar kennis of advies!!! Anita Re: Even voorstellen….en opzoek naar kennis of advies!!! Anita

#56189

ruud
Bijdrager

Anita, als het even kan: geen blinde darm eruit in het ziekenhuis: dat is het enige antwoord dat men vaak heeft regulier bij blinde darmontstekingen: uit wetenschappelijk onderzoek kwam ook nog naar voren dat 2/3 van de blinde darmoperaties niet hadden gehoeven! En een blinde darm zit er niet voor niets. Ik ken iemand die heeft volgens haar osteopaat daardoor nu blijvende rugklachten: alleen al anatomisch gezien zit het dan niet meer in evenwicht als je een orgaan verwijdert. Mijn vader had veel rugklachten en ook geen blinde darm meer. Toeval?

Anita, ik stuur Mike voor jou een mail toe, ik heb de info hier toch nu.

Dan hoop ik dat hij het weer naar jou stuurt.

Overigens had ik het volgens een energetisch therapeut laatst ook aan mijn blinde darm en volgens een andere therapeut ook. Maar hij zit er nog steeds in.

Nog even over wat de biofotonentherapeut ziet en of dat regulier ook te zien is al: dat kan erg verschillen. Soms is er energetisch een storing die nog niet al te fysiek merkbaar is. Dat betekent dan niet dat die storing er niet is Anita. Ik zou nooit beginnen met aangeven bij een arts over de biofotonentherapie. Ze reageren hierop vaak als door een adder gebeten en dan creeer je je eigen tegenwacht. Misschien kun je beter zeggen dat je soms denkt dat je dochter in de blinde darm pijn heeft als je dat wil/durft. Maar goed, dan zou je dochter het spelletje (want ik neem aan dat ze geen pijn heeft bij haar blinde darm) mee moeten willen spelen en dan wordt het misschien wat gekunsteld. Een vriendin van mij die ging eerst aan haar verpleegkundige zus vragen welke klachten iemand moet hebben bij een bepaalde ziekte voor die zich ergens op wilde laten onderzoeken, omdat artsen anders te snel zeggen dat je niet de goede klachten hebt voor een bepaald onderzoek te willen doen.