Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

#24947

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Ik heb een jampotje voor 1/3 met keltisch zout gevuld en daarna water goed geschut en neem daar elke dag 2 eetlepels van in een glas met water. Is dit de bedoeling…?

Zoals Dirtsa al zegt: een THEElepel Sole per dag in een glas water, 2 keer per dag, ‘s ochtends na het wakker worden en ‘s avonds voor het slapen gaan. Wat jij drinkt is zeewater i.p.v. verdund zeewater. Overigens ben ik door het drinken van Sole zo zouttolerant geworden dat ik het er vorig jaar op vakantie in Cornwall (Engeland) op heb gewaagd en zeewater heb gedronken (3-4% zout). Ik vond het helemaal niet vies en zelfs lekker!

Voor adressen van producten die ik nuttig vind zie: https://www.fatsforum.nl/bbpress/topic.php?id=138.

Quote:
Kokosolie ben ik ook wat meer aan het tovoegen hebben jullie nog voorkeur voor een bepaald merk?

Aman Prana is de beste. Koop NOOIT ontgeurde kokosolie!

Quote:
En de appelsmoothie van Mike staat dit recept op dit Forum of op leefbewust

http://www.fonteine.com/fruit_smoothie.html

Quote:
Mike misschien heb jij nog tips voor mijn galweggangen of lever?

Zojuist nog een uitgebreide post geschreven voor Lievergezond: https://www.fatsforum.nl/bbpress/topic.php?id=53&page=2 (onderaan)

Quote:
En waarom laten jullie allemaal fruit weg?

Fruit = fructose. Teveel fructoseconsumptie vervet de lever, omdat de lever deze opslaat. De fructose komt vrij als ethanol, alcohol dus. Daarom is fruit zo verslavend. Je hoeft geen alcoholist te zijn om aan leververvetting te lijden, gewoon veel fruit eten.

Mike