Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

#24989

tinuz
Bijdrager

Dank je Mike dat je wat meer geduld met me wil hebben. En voordat ik vragen stel spit eerst altijd het forum door, maar het blijft natuurlijk ingewikkelde stof dat zie je ook aan de discussies onderling.

En super dat speciaal een bepaalde post heeft geopend over GAPS, KH en polysachariden…? Ik heb hier ook al veel over gelezen in de viceuze cirkel over het SC dieet maar merkte zonder die koolhydraten dat mijn lever en darmen echt een opdonder heeft gekregen/ Ik had zovaak problemen met mijn bloedsuiker en viel gigantisch af tot 48 kg. Daarom ben ik het met je eens in de discussieover bepaalde groenten zeker da van zoete bataat.

Momenteel rustig aan het opstarten met full gaps en sole en appelazijn. En liever gezond ik heb vandaag de mariadistel binnengekregen en ga morgen met de thee beginnen of kauwen…..En Mike jij gebruik ook weleens balsamicoazijn i.p.v. appelazijn heb je daar een reden voor?

Verder probeer ik rustig je appelsmoothies op te bouwen en wacht nog even met de hele leverreiniging.

Momenteel heb ik steeds zo een dizzy gevoel in mijn hoofd vooral s, ochtends als ik wakker word ook heb ik meer gal bulten of huidreacties.

Nou thankx iedereen en we gaan weer verder met de zoektocht om deze berg op te klimmen en hopelijk alleen klimmen en niet vallen en hoop mike en anderen dat jullie mij af en toe zekeren….