Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

#24945

Beste lg,Dia en Dirtsa bedankt alvast voor jullie reacties. Ik ben zo blij met dit forum eindelijk enthousiastelingen gevonden.De ontbijten heb ik bekeken en deze ga ik ook zeker uit proberen. Wat bedoel je met god made voedsel Dia gewoon zo natuurlijk mogelijk waarschijnlijk, maar dat probeer ik al.

Het sole ben ik al voorzichtig mee begonnen, maar weet nog niet of ik het goed heb gedaan. Ik heb een jampotje voor 1/3 met keltisch zout gevuld en daarna water goed geschut en neem daar elke dag 2 eetlepels van in een glas met water. Is dit de bedoeling…?Verder lees ik overal over H2o2 maar waar kan ik dat bestellen en hoe moet ik beginnen ? Kokosolie ben ik ook wat meer aan het tovoegen hebben jullie nog voorkeur voor een bepaald merk? En appelazijn ? welk merk? en drink je dat op? En kippenbouillon ben ik ook al aan het maken. En de appelsmoothie van Mike staat dit recept op dit Forum of op leefbewust en levertraan heb ik nu in de vorm van D maar welk merk geven jullie de voorkeur en hoeveel slikken jullie?

verder moet ik eigenlijk koolhydraten ook af bouwen, maar ik ben zo bang weer voor die alvleesklier en mijn lage suikerspiegel en Mike misschien heb jij nog tips voor mijn galweggangen of lever? En waarom laten jullie allemaal fruit weg?

Een hoop vragen maar ik ben o zo blij met dit forum?