Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

#24978

tinuz
Bijdrager

Toch nog wat vragen (Gerrit of andere mensen die al lange tijd met Gaps bezig zijn)

Vandaag toch maar weer de engelse site van Gaps door gespit. En zit toch met wat vragen.

Allereerst adviseert zei Biokult maar kan het ook een goedkopere vervanger zijn opties voor een andere probiotica. Ik zat te denken om te starten met prosymbioflor of is dit geen optie..misschien mensen nog andere ideeen.

Verder merk ik dat ik zo dizzy blijft logisch want mijn lichaam zit vol gifstoffen.

Nou heb ik het klysmasetje al besteld maar lees ook op dit forum over de OXY powder Wel erg duur dus misschien ook een goedkopere versie hiervan. Misschien een combi of wordt dit teveel…ik zie me namelijk niet elke dag een klysma bij mezelf doen in de ochtend, meer om praktisch redenen. Kinderen naar school, 1 chronisch ziek kind met behoorlijke astma…werk..etc. Maakt het uit wanneer je dit doet kan het ook in de avond. Tuurlijk mike en lievergezond wil ik ook die andere manier gaan ontgiften maar ik ben zo bang dat mijn lever en alvleesklier met al die veranderingen teveel op gaan spelen dus wil het rustig opbouwen dus eerst klyssma HD en daarna lever en gal.

Verder wordt er ook aan gegeven om gefermenteerde groente of melk bij het eten te nemen mag dat ook gewoon zuurkoolsap zijn (gekocht) totdat ik zelf misschien in staat ben om zuurkool zelf te maken misschien ng andere opties.

En ik had even een belangrijke vraag voor Gerrit. Ik wil beginnen met yoghurt te maken ik heb zelf een yoghurt machine, maar waar kan ik ergens anders dan voorheen SC dieet de Yoghurt Starter bestellen of kan het ook zonder……..

Verder merk ik dat ik erg moeilijk zonder koolhydraten kan. Ik heb zo een hoofdpijn gehad en schommel behoorlij met mijn suiker dan. Welk koolhydraat kan ik dan toch het beste toevoegen omdat gevoel kwijt te raken.En ook om een goede snack te nemen voordat ik ga slapen zodat ik geen last heb van die hypoglycemie s, nachts.

Verder gaat de sole en appelazijn (eindelijk goede kunnen krijgen) goed en gebruik dit zonder problemen.

Ik hoop dat jullie weer van die welgemeende en uit ervaring goede adviezen hebben Thanxs alvast