Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

#24970

Webmaster
Bijdrager

Voor GAPS-vragen ben je denk ik het best af bij Gerrit.

2 theelepels appelazijn komt neer op 1 eetlepel. Dat is in het algemeen de juiste dosering. Maar als dit te heftig voor je is op dit moment, laat je dan niet leiden door wat ik of anderen zeggen, maar door wat je lichaam je vertelt. Als momenteel 2 theelepels teveel is, ga dan terug naar 1 theelepel en kijk wat er dan gebeurt.

Wat betreft die zgn. ‘normale’ schildklierfunctie, die ken ik zo onderhand wel. Refentiewaarden zijn niet hetzelfde als optimale waarden. Daarnaast test men niet de schildklier maar de hypofyse (TSH wordt geproduceerd door de hypofyse). Je vrije T3-waarden zouden getest moeten worden, m.a.w. in hoeverre zijn je lever en darmen in staat om T4 om te zetten in T3? Wedden dat er dan een heel andere uitslag uitkomt? Je moet een jou gunstig gezinde natuurarts vragen dit voor je te laten testen. Ik beveel altijd Ron Velthuis aan: http://www.natuurarts-praktijk-zutphen.nl/.

Mike