Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

#24961

Webmaster
Bijdrager

Elke dag een nieuwe pot Sole? Dat is helemaal niet nodig! Gewoon 1/3e eltisch zeezout en 2/3e water met elkaar vermengen in een glazen pot en hier 2 maal per dag een THEElepel van oplossen in een glas water en opdrinken. De Sole na gebruik opbergen in de koelkast of buiten de koelkast op een koele, donkere plek. Je kunt met 1 pot maandenlang doen!

Tomain, ik merk dat je er slecht aan toe bent. Niet alleen vanwege de klachten die je beschrijft maar vanwege de chaos en verwarring in je posts. Je hersenen functioneren niet goed. Niet bedoeld als een belediging maar als een constatering! Ik merk ook dat hoe minder goed de hersenen functioneren hoe afhankelijker mensen zich opstellen en hoe minder zelfdenkend ze zijn. Deze quote van Charles Walters zegt alles:

Als het vreemd lijkt dat zo weinig mensen voor zichzelf lijken te denken, dan komt dat omdat het voedsel dat ze eten niet de voedingsstoffen bevat die dit mogelijk maken.

Je hebt heel duidelijk een ‘vertel-mij-wat-te-doen’-houding over je. Het is mijn ervaring dat met elke vraag die ik dan beantwoord ik vastzit aan tien nieuwe vragen en deze vragen houden nooit op. Totdat ik besef dat ik leeggezogen word met al mijn hulpbehoevendheid en vastgezogen ben in een slachtoffer-redder-dynamiek. Door ervaring wijs geworden doe ik hier niet aan mee. Er staat hier genoeg informatie en je krijgt al goede antwoorden van anderen waarmee je allang een begin had kunnen maken. Zo moeilijk is het allemaal niet, je doet net of het ‘rocket science’ is. Voorbeeldje: de link naar die detoxkuur van Tine van der Maas staat in de een na laatste post van Lievergezond, met nog tig andere links.

Ik heb een keer een vraag gekregen van een vrouw n.a.v. een artikel op keltischzeezout.com. Ik schreef daarin: “Tot nu toe heb ik het gehad over het behandelen van bodem en plant in een buitenomgeving.” Waarop zij vraagt: “Mist er misschien een stuk tekst daarvoor? Ik zie op de pagina nl. geen beschrijving over hoe de bodem en plant in een buitenomgeving te behandelen en dat wil ik nou net weten!” Met daarna meteen een rits vragen die allemaal beantwoord werden in het artikel! Ik antwoordde: “Ik weet niet wat je mist. De drie alinea’s ervoor gaan over toepassingen van zeemineralen in een buitenomgeving.” Maar deze mevrouw zag het allemaal niet. Terwijl het er klip en klaar stond! Dan haak ik op een gegeven moment af. Of je leert goed lezen, of je gaat maar een potje punniken of zo. Je kunt mij een hoop verwijten, maar gebrek aan duidelijkheid hoort daar niet bij!

Dit zijn allemaal mensen wier hersenen niet goed functioneren. Lievergezond is meer dan duidelijk geweest. Ik ook. Nu is het aan jou. Niet vragen, maar gewoon doen!

Ik wil wel dit kwijt over je klachten:

– Je hebt ernstige spijsverteringsklachten, waaronder candida (vandaar de gasvorming), maar zeer waarschijnlijk ook een verzwakte nier-, lever-, galblaas- en alvleesklierfunctie.

– Je hebt een ernstig verstoorde bloedsuikerspiegel.

– Je hebt een ernstig verstoorde hormoonspiegel. In ieder geval heb je schildklierklachten (gezien je verstoorde hersenfunctie), maar naar alle waarschijnlijkheid ook bijnierproblematiek.

Ik raad je aan naar een natuurarts te gaan die je natuurlijke schildkliermedicatie kan voorschrijven. De lever is wel degelijk te reinigen zonder galblaas. Koop het boek De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering van Andreas Moritz en doe zijn protocol zo vaak als nodig is. Waterstofperoxide helpt inderdaad tegen ontstekingen maar je kunt een verheviging van ontstekingen ervaren omdat je lichaam beter in staat is warmtemechanismen te produceren. Ook kunnen latente ontstekingen alsnog actief worden. Je moet mega, mega, mega ontgiften, zoveel is mij wel duidelijk!

Het belangrijkste is dat je uit de passiviteit en in actie komt. De tijd van afwachten is voorbij!

Mike