Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain Re: Even voorstellen en adviezen gevraagd: tomain

#24954

Ik heb mij de afgelopen dagen best wel een beetje verdiept in Weston A. Price,Gaps,Bee, SC diet en het duizelt me allemaal en weet nog steeds niet waar ik moet beginnen. Dat ligtdan niet aan de geweldige adviezen welke ik van jullie heb gekregen maar meer aan mijn eigen slechte gezondheid. Zoals ik al schreef heb ik jaren behoorlijke klachten en deze zijn erger geworden na mijn galblaas

Klachten zijn:

Hypoglykemieklachten

Soms lever drukpijn/alvleesklier problemen

Veel maagzuur

veel brainfrogs

Loom/opvliegende reacties

Wisselend stinkende ontalsting of luchten

Maar het aller belangrijkste is veel gassen waarschijnlijk door ontlasting wat niet goed weg kan onder mijn ribben. Ik krijg dan ontzettend druk en trekt zelfs door naar mijn schouders net als of er teveel lucht zit en gisteren opeens weer opzwellen buik en ontlasting eerst normaal en daarna gevolgd door een gigantische golf dunne ontlasting daarna is de druk ook weg.Had daarna gigantische hoofdpijn.

Nou heb ik wel een tijdje van alles geprobeerd maar nu met weston in mijn achterhoofd en bovengenoemde sites. Wat kan ik het beste doen?

Is het vlees in het weston price dieet wel zo goed voor mij en kan ik dit wel verteren?

Kan ik wel zoveel vet gebruiken i.v.m. mijn galblaas die weg is en hetzelfde geld hoe kan ik mijj lever reinigen zonder galblaas.

En Dirtsa ik ben zo bang dat al ik zo weinig koolhydraten neem ik helemaal last krijg van die hypoglykemie.

En hoe kan ik er voor zorgen dat mijn darmen niet verstopt raken….Als jullie nog links hebben voor goed vlees of andere producten hou ik mijn van harte aanbevolen en Mike ik hoop dat jij mij ook au.b een beetje op weg kan helpen en je links waren super. Nog 1 vraagje over H2o2 kan ik dat zomaar gebruiken en helpt dat tegen ontstekingen.

Nou zoals ik al schreef ben ik zo blij met dit forum…geeft meer weer wat meer inzicht en hoef ik die berg niet alleen op te klimmen die berg om weer gezond te worden….