Re: Even voorstellen: Fiona

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen: Fiona Re: Even voorstellen: Fiona

#48657

Anoniem

Hoi Fiona,

heb je wel al eens een bloedtest laten doen om te weten te komen welke hormonen misschien uit balans zijn? Ik vraag mij ook af welke soort operatie je dan wel hebt ondergaan?

Ikzelf heb jarenlang geen menstruatie gehad vanwege een te hoog prolactine gehalte. Ik heb ze onlangs teruggekregen door enkele maanden vitex agnus te nemen, een kruid die oa het prolactinegehalte naar beneden brengt.

Dirtsa:

Quote:
Ik weet alleen niet of het klopt hoor Poekie, mijns inzien zouden er dan veel meer vrouwen kinderloos blijven. Het is wel eens iets wat bij mij opkomt, maar waarom kon ik dan erg gemakkelijk zwanger worden? Ik denk dat ik nl al van jongs af aan niet echt gezond was.

Ik heb dit nog wel gelezen dat het voortplantingssysteem tijdelijk kan dichtslaan om de weinige energie die het lichaam heeft tijdens een chronische ziekte, voor belangrijker organen gebruikt. Maar ja dit blijkt in de praktijk ook niet altijd te kloppen. De mensen die bij de Tsjernobyl ramp leefden hebben zich ook nog kunnen voortplanten met alle gevolgen vandien (maar misschien waren er evengoed heel veel die zich ook niet meer konden voortplanten ik weet het niet)