Re: Even voorstellen: Fiona

Forum Forums Stel jezelf even voor Even voorstellen: Fiona Re: Even voorstellen: Fiona

#48683

E123
Bijdrager

Fiona,

Volgens mij ziet je eetpatroon er redelijk goed uit. Als je steeds zin hebt in rauwe melk, vet en zout… Eet en drink dan meer rauwe melk, vet en zout zou ik zeggen 😉

Je lichaam is dit jarenlang tekort gekomen en is nu met een inhaalslag bezig. Ik had dit in het begin ook. Ik dronk zeker wel een litertje of 3 rauwe melk per dag, daarnaast mega veel roomboter en andere vetten en ook altijd veel verlangen naar eieren (cholesterol).

Tegenwoordig kan ik met minder ook prima de dag doorkomen.

Nog wel een vraagje: Je hebt het over 99% pure chocolade. Waar koop je deze? Hoger dan 85% heb ik ze nog nooit gevonden.

Oja, caffeinevrije koffie is nog slechter dan gewone koffie:

Quote:
Cafeïne kan op verschillende manieren uit koffiebonen geëxtraheerd worden (cafeïne-extractie). Bijvoorbeeld door de toepassing van eigenschappen van kooldioxide bij een bepaalde temperatuur en druk (hyperkritische vloeistofextractie]). Bij de chemische methode wordt er stoom bij de koffie gebracht waardoor de koffie poreuzer wordt. Daarna wordt dichloormethaan of ethylacetaat langs de koffie geleid. De cafeïne gaat dan mee met het extractiemiddel. Vervolgens worden de koffiebonen gespoeld met water waardoor het chemische middel uit de koffie wordt gehaald. Tot slot worden de koffiebonen gedroogd. Daarna moet nog worden geanalyseerd of de gehaltes extractiemiddel en cafeïne in de koffieboon aan de daarvoor gestelde maxima voldoen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Koffie