Re: Even kennismaken: Annemieke

Forum Forums Stel jezelf even voor Even kennismaken: Annemieke Re: Even kennismaken: Annemieke

#57449

Anoniem

Mike, ik heb al gezegd dat ik bereid ben mijn eetpatroon aan te passen al wordt ik er niet blij van. Ik ben echter niet bereid vlees te gaan eten. Die keuze maak ik niet zomaar, geloof me of niet, ik heb me er in verdiept en weloverwogen die keuze gemaakt.

Dierlijke eiwitten zijn niet enkel een halleluja-verhaal maar er zitten ook ter dege nadelen aan. Ik heb alleen niet veel zin daar op in te gaan als mijn keuzes niet gerespecteerd worden.

De leden van dit forum hebben een andere mening en dat respecteer ik. Heb daarentegen geen trek in een eindeloze discussie te belanden van welles, nietes en elkaar met tegensprekende onderzoeken om de oren te slaan.

Hoop dat je daar begrip voor hebt.

Er zijn meer wegen die leiden naar Rome. En er zijn meer manieren om gezond te blijven zonder dat je vlees eet.

Ik ben me bewust van eventuele gevaren van mijn manier van leven en probeer die ook te ondervangen. V.w.b. mijn hypoglycemie; die heb ik notabene ontwikkeld in de tijd dat ik nog geen vegetariër was dus dat kan niet de oorzaak zijn geweest.

Voor alsnog doe ik mijn best, op míjn manier, om gezond te worden/blijven met een eetpatroon waarbij ik ‘s nachts ook nog goed kan slapen.