Re: Even kennismaken: Annemieke

Forum Forums Stel jezelf even voor Even kennismaken: Annemieke Re: Even kennismaken: Annemieke

#57443

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Probeer door rond te vragen er eens achter te komen of en waar er biologische boeren zijn. Die hoeven zeker niet perse op het internet staan met rauwe melk verkoop aan huis. Ik ben gewoon naar een biol boer gestapt, erg leuk gesprek gehad, en wij mogen daar nu de rauwe melk halen.

Hij heeft veel kontakt met duitse boeren, die biologisch zijn. Die zijn er zeker. Ik woon ook aan de duitse grens, maar dan in het oosten vh land.

Ik begrijp best dat het loslaten van vastgeroeste ideeen niet zo gemakkelijk is, maar kap het niet af. Ga de discussie aan, durf te vertellen wat je beweegredenen zijn, zodat je ook de andere kant hoort.

Vegetarisme/veganisme is nl helemaal niet diervriendelijk. Als iedereen zo zou eten zouden dieren geen enkel bestaansrecht hebben.

De meeste vegetariers drinken melk, eten boter etc, daarvoor zijn de stieren dus vrijwel totaal overbodig, en worden dan zinloos afgemaakt, als het aan de vegetariers ligt.

Wat wij wel moeten doen s heel erg lief zijn voor de beesten waar wij van afhankelijk zijn voor gezonde voeding. Dus een goed leven, en ook hun laatste dag moeten wij zo stressloos als mogelijk maken. Dus niet in overvolle vrachtwagens proppen, en kilometerslang vervoeren naar overvolle slachthuizen. Dit kan allemaal veel beter.