Re: Even kennismaken: Annemieke

Forum Forums Stel jezelf even voor Even kennismaken: Annemieke Re: Even kennismaken: Annemieke

#57440

Webmaster
Bijdrager

Zo te lezen ben je zelfs veganist. Geen wonder dat je hypoglykemie hebt! Plantaardige voeding bestaat hoofdzakelijk uit koolhydraten en nauwelijks uit vetten en complete eiwitten. Je zegt je bewust te zijn van de gevaren van vegetarisme/veganisme, maar ik waag dit zeer te betwijfelen. Ik weet niet hoe lang je al zo eet, maar elke dag dat je zo door blijft eten breng je jezelf ernstige schade toe.

En geen symptomen van hypoglykemie? Ik geloof er werkelijk niets van! Veganisten voeden voornamelijk hun hogere chakra’s, waardoor ze voortdurend in hun hoofd zitten en als het ware ‘boven hun lichaam uit zweven’. Pas als ze hun lagere chakra’s gaan voeden d.m.v. dierlijke vetten en eiwitten ‘dalen ze weer af’ in hun lichaam. Ik denk dus dat je totaal geen contact met je lijf hebt, vandaar je ‘gebrek’ aan symptomen. Anders gezegd, je lichaam telefoneert, maar jij neemt niet op.

Jij wilt je er snel vanaf maken en niet onder ogen zien waar je mee bezig bent, maar ik kan het hier niet zo snel bij laten. Vraag jezelf af hoe het zo gekomen is dat je het boek van Ramiel Nagel bent gaan lezen en hier op dit forum terecht bent gekomen. Kennelijk resoneert iets in de boodschap van Nagel en van ons hier bij jou. Dit zou wel eens je redding kunnen zijn! Als ik zou was zou ik niet gaan wachten totdat je tanden letterlijk uit je mond vallen door een tekort aan B12. Als je dacht dat je al gebitsproblemen had, staat je nog wat te wachten als je niet snel veranderingen aanbrengt!

Je zult niet de eerste zijn en helaas ook niet de laatste. Dit is ook wat ik bedoel met masochisme: zelf lijden zodat de dieren dit niet hoeven te doen. Je verandert de wereld niet als je niet zuinig bent op jezelf en niet goed voor jezelf zorgt!

Mike