Re: Er blijft niet veel meer over? Hebben jullie dat ook?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Er blijft niet veel meer over? Hebben jullie dat ook? Re: Er blijft niet veel meer over? Hebben jullie dat ook?

#51040

simone
Bijdrager

Poekie,

Ons voedingspatroon toont grote gelijkenissen met die van jou en Mike ik bedoel niet dat ik iets mis integendeel maar je eet wel veel vlees en dat kan duur zijn en vooral omdat ikzelf altijd het beste wil eten wat moeder natuur te bieden heeft ben je toch wel iets duurder uit dan gemiddeld biologisch.

Wij missen de aardappelen, tomaten, paprika’s en aubergines totaal niet en mijn grote zoon weet al grotendeels heel goed wat wel gezond is en wat niet.

Je gaat het ook niet meer lekker vinden.

We gaan gewoon door en mischien moet ik maar eens een keer een lijst maken van wat er allemaal gegeten mag worden en dat onderverdelen in groente, fruit, kruiden, vetten, vlees, gevogelte en vis en schaaldieren.

Dan kun je inderdaard nog wel veel eten en een Amerikaanse koelkast, een extra verticaal model vriezer en een kelder zou wel handig zijn om veel vlees, roomboter en vis op te slaan.

Heb momenteel wel een flinke lading wild vlees opgeslagen, zo’n 15 kilo maar dan is de vriezer ook vol en kan er niets meer bij.

Ben ook bezig geweest met een lijst van hoofdzakelijk groente en fruit wat we wel kunnen eten en niet en waarom niet maar als deze klaar is post ik deze nog onder een andere topic.

Ga maar weer eens lekker genieten van mijn hart en lever nu.