Re: Epilepsie aanvallen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Epilepsie aanvallen Re: Epilepsie aanvallen

#20872

Louise
Bijdrager

Hoi Dirtsa Ja ik eet vrijwel geheel wp/biologische , daarnaast vermijd ik gif op alle manieren bv zeep tandpasta deoen ook levensmiddelen in winkels in brede zin (ik noem het wel”geen pakjes of zakjes”) Het stuk hersenvoer heb ik inderdaad al eerder gelezen en nog eerder ook iets wat bijna een tegenovergesteld bericht was, dus ja ik pas me aan op het hersenvoer van Mike.

Ook eet ik nu rond de 7 weken geen nachtschade alleen als ik bv uit eten ga dan heb ik vaak niet heel veel keus alleen dat ik het dan beperk.

Ik heb rond de 6 weken bij Ron Fonteine Magnesiumcitraatpoeder wat ik dmv theelepel hoeveelheid in glas water moet oplossen op ongeveer 1uur voor slapen,heb hierover nog geen echte ervaring mee. Mijn vraag is dan wel wat is het werkelijke verschil tussen magnesium tabletten poeder en olie, daarnaast eet ik in smoothie 2 pd voor ongeveer 300 of 400mg (hangt van het moment af ochtend en in middag rond 15uur) rauwe melk of volle bio yoghurt.

Rozenbottelpoeder vit C of

Acerola bes poeder vit c of

Acai bes poeder vit c

Biologische kokosolie koude persing.

sole (van keltisch zeezout) rauwe ei en melk

Daarnaast drink ik water met soms rond de 10 h2o2 druppels peer keer, vind dat water wel een geheugen heeft namelijk dat nu bijna al het water nu naar water met h2o2 smaakt en ik vind dat nu niet echt lekker. 💡

Ik heb vandaag 3 boeken besteld 1 Dr marianne Mousain-Bosc : anders denken over magnesium. (wat je me eerder adviseerde)

2 brain preskin over het verzwegen verhaal van kanker.

3 De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering

Mocht je nog vragen hebben ik hoor het graag tot heden heb ik het gevoel dat ik ze heb beantwoord. Of kijk anders naar eerdere post bv waarin ik bijna begin met 1995.