Re: Enjoy Eating Saturated Fats: They're Good for You

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Enjoy Eating Saturated Fats: They're Good for You Re: Enjoy Eating Saturated Fats: They're Good for You

#55835

ruud
Bijdrager

@ vrysuyver:

Quote:
Hoe meer bronnen we hebben van duidelijk onderzoek en van medische mensen die ook opstaan en de klok luiden hoe makkelijker het voor ons is om mensen er op te wijzen.

Mijn idee: dat zie ik ook zo gebeuren met artsen als het gaat om de ziekte van lyme: de goede artsen ivm deze ziekte hebben eerst zelf de ziekte gehad of hun naasten en dan worden ze wakker over dat de huidige behandelprotocollen een wassen neus zijn.

Het is ook bekend dat artsen het makkelijker vinden om gemiddelde patienten behandelingen voor te schrijven die ze nooit of te nimmer zelf zouden gebruiken of aan hun naasten zouden voorschrijven. Dat gekomen uit een onderzoek over kankerbehandelingen, chemo. http://zaplog.nl/zaplog/article/75_procent_van_de_artsen_weigeren_zelf_chemotherapie/ En het is ook al eerder uit experimenten gebleken dat hoe verder een proefpersoon van iemand afstaat, hoe makkelijker het wordt voor die persoon om de ander toe te takelen. Dat zie je nu ook met die verschrikkelijke drones: de afstand is zo groot dat het niet moeilijk meer is om mensen te doden voor mensen. De computerspelletjes uit de speelgoedwinkel hebben de knoppenbedieners al goed voorgekookt voor dit soort verschrikkelijke praktijken.

Gisteren hoorde ik het verhaal over iemand die ik goed kende en die is nu dood.

Ik dacht gelijk “kanker”.

Maar het bleek door een pistool – overvallen ergens in afrika tijdens een reis.

Moet je niet hebben, maar psychologisch voelt het veel wreder dan dood door vergiftiging door medicijnen.

Terwijl het principieel niet van elkaar verschilt.

Alleen vergiftigen is wat afstandelijker of ongrijpbaarder.