Re: emveehaa stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor emveehaa stelt zich voor Re: emveehaa stelt zich voor

#56359

Anoniem

Emveehaa,

Quote:
Verder heb ik een laag energiepeil, heb ik een aantal schimmelinfecties gehad, exzeem op mijn handen (vroeger op de zijkant van mijn voeten). Tevens ben ik veel te zwaar, maar dat is wel het laatste waar ik me druk om maak

Quote:
Nog een aantal klachten die ik was vergeten: haaruitval en ‘bijna-kramp’, d.w.z. het komt op en ik kan nog op tijd de tegengestelde beweging maken. Maar soms niet, helaas. Au. Ook gezwollen vingers na een (eigenlijk helemaal niet zo heel erg) lange wandeling.

Dit lijkt, naast bijnieruitputting en als uiteindelijk gevolg ervan, ook op een trage schildklierwerking. Ik las iets terug in deze topic dat je denkt dat je klachten niet hormonaal van aard zijn, maar ik denk dat je je vergist. Het kan zijn dat er ook andere factoren een rol spelen maar bijna alle ziekte die een mens kan meemaken heeft een hormonale component en als je al aanneemt dat je bijnieruitputting hebt en je schildklier is te traag dan ligt je hormoonbalans op zijn gat en dat kan nare gevolgen hebben. Misschien wel belangrijk om je te realiseren en te onderzoeken voor jezelf tav je benadering van je klachten en de keuzes die je daarin maakt.

Hilda