Re: Eet je wel?

#46714

Chiko
Lid

Combinatie van veel koolhydraten en veel vetten is schadelijk voor je lichaam. Het is een manier van aankomen ja, als je metabolisme zo in elkaar zit. Maar uiteindelijk is het een foute manier van aankomen en schaad je eigenlijk je lichaam maar. (Neem mijn woord er niet voor aan hoor, er is veel te lezen hierover!)

Ik kon ook nooit aankomen en was altijd wel dun. Op een gegeven moment had ik ervoor gekozen om geen graan- en melkproducten meer in te nemen, vanwege de schadelijke effecten die ze hebben op het lichaam, en ik merkte op dat ik na enkele weken 2 kilo was aangekomen. Daarna ben ik overgegaan naar een lowcarb/highfat dieet en ben ik nog eens extra 7 kilo aangekomen. Dat was niet eens mijn bedoeling met het volgen van het dieet, het ging er mij meer om gezond te zijn, en zo zie ik er nu ook uit volgens anderen, die voorheen alleen maar nare opmerkingen maakten over hoe dun ik was.

Het gaat er dus, vind ik, om je lichaam zo de toegang te geven om te bepalen wat het beste voor je is. Voor mij was dat o.a. aankomen, anderen die ik ken zijn wel 20 kilo ofzo afgevallen, dus het hangt van de persoon af, maar zij hadden ook best een hoge BMI.