Re: Eerst even voorstellen: Catalina

Forum Forums Stel jezelf even voor Eerst even voorstellen: Catalina Re: Eerst even voorstellen: Catalina

#50041

Anoniem

Catalina,

Tav je schildklier zou ik je willen aanraden wel even een goede arts op te zoeken. Wat je beschrijft over de functie en anatomie vind ik een medisch deskundige blik waard. Poekie noemt al Ron Veltuis in Zutphen, wordt hier lovend over gesproken, zelf ken ik hem niet..

En verder dat verstopte gevoel:

Ik denk simpel gezegd dat je juist goed bezig bent en dat de klachten nu ontstaan doordat het vele vet (=goed!) gal triggert en ook stenen doet verplaatsen waarvan er mogelijk nu een de galwegen blokkeert. Er komt dus te weinig gal in je darm waardoor de vertering stagneert, ook omdat galstroom de pancreas aanzet tot vrijmaken van andere spijsverteringsenzymen, waarvan je nu dus ook tekort hebt. Logisch dus dat je van vet misselijk wordt.

Je bent dus geknipt voor de leverreiniging. Of je de grote doet of kleine is aan jou, ze staan allebei op dit forum beschreven. Mijn ervaring met de grote (ik heb nooit de kleine gedaan) is dat de eerste keer mijn bijnieren een oplawaai hebben gekregen. Is niet zo leuk maar als je adrenal paraat hebt (wat je sowieso denk ik zou kunnen gebruiken, lees je in over bijnierproblematiek) ben je er ook zo weer doorheen. Het resultaat is voor mij na 7-8 reinigingen nog steeds de moeite waard.

Voor het overige zal het hele forum over je heen willen vallen omdat je tomaten en rauwe kool eet.. 😉 Die laatste onderdrukt je schildklier, voor jou een goede reden om het laten staan.

Hilda