Re: Eerst even voorstellen: Catalina

Forum Forums Stel jezelf even voor Eerst even voorstellen: Catalina Re: Eerst even voorstellen: Catalina

#50053

Anoniem

Daar ben ik weer, op zoek naar een mogelijkheid om titel te veranderen zodat mijn nick erbij staat, maar kan het niet vinden. Als het niet mogelijk is, mag de admin het veranderen. Ik ben het met jullie eens dat het overzichtelijker staat.

Ik heb de hele tijd regelmatig hier gelezen en in de tussentijd ben ik doorgegaan met soepen, kefir, vetten etc. Tijdens de vakantie weinig keuze gehad en dus veel meer brood gegeten en heel snel last gekregen van de maag en darmen. Daardoor weet ik nu zeker dat ik het niet moet eten. Jullie advies om toch 100 gr KH toe te voegen heb ik opgevold en gemerkt dat het heeft geholpen.

Ik wilde een afspraak met Ron Velthuis maken voor de schildklier en de rest maar hij gaf me de naam van een collega natuurarts dichterbij en daar ben ik eind augustus geweest. Na die afspraak bloed geprikt voor de schildklierfunctie en b12. Mijn huisarts heeft er nog lever- en nierfunctie aan toegevoegd en volledig bloedbeeld. Nu wacht ik op de uitslagen en straks ga ik terug naar die natuurarts om de boel te bespreken.

Het is me niet gelukt om leverreiniging te doen (concentratieprobleem) maar ik merk dat ik geleidelijk de vetten heb opgevoerd en dat ik er nu minder, bijna geen last van heb.

Voor de komende tijd wil ik duidelijk hebben wat er aan therapie aangeraden zal worden door de natuurarts. Hij heeft me al Magnesium Tauraat gegeven en die slik ik. Ik vermoed dat hij b12 zal aanraden en ik zal hem naar Adrenal en jodium druppels vragen.

Dank voor al jullie reacties, het heeft me al veel geholpen!