Re: een sollicitatiegesprek

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden een sollicitatiegesprek Re: een sollicitatiegesprek

#35343

ikke
Bijdrager

Tja, Rapunzel… Wat je nu eet zou in principe niet zo veel moeten uitmaken voor het fysiek zware aspect. Dat is waarschijnlijk meer afhankelijk van jouw fysieke conditie. Als jij voldoende energie uit je soep, sap en smoothie kunt halen (wat volgens mij wel de bedoeling is), zou het moeten lukken. Vraag is wel of je dan geen energie inlevert op je herstelproces.

8 uur op je benen staan is even wennen, en misschien is het op 53-jarige leeftijd meer wennen dan voor mij (ik heb geen idee wat een lichaam op 53 jaar nog kan aanwennen, in ieder geval niet als het niet helemaal in orde is, hoewel ik fysiek ook niet echt sterk was toen ik daaraan moest wennen). Realiseer je hoe dan ook dat zulk soort vragen ook gesteld kunnen worden om je te testen. Waarschijnlijk dat nog eerder dan dat zo iemand je echt bewust wil maken van het niet-leuke aspect van zo’n baan. Ze wil waarschijnlijk gewoon weten dat ze een echt gemotiveerd iemand heeft.

Ik zou op zo’n vraag, waarbij ze direct zegt dat het niet leuk is, geloof ik ook direct vragen wat zíj er zo leuk aan vindt. Als ze dan toch de nadelen zo goed kan opsommen, moeten er wel echt hele grote voordelen aan kleven dat zij het nog steeds doet.

Daarnaast kun je je realiseren, dat als je het wordt, dat je dan een proeftijd hebt, he? Bevalt het niet, kun je zelf weg.