Re: een sollicitatiegesprek

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden een sollicitatiegesprek Re: een sollicitatiegesprek

#35354

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Gewoon wat eerder naar bed, geen enkel probleem hoor. De boeren stonden vroeger altijd op om deze tijd, zeker in de lente/zomer hoor. En ik vond dit veel prettiger werken dan de late diensten, want dan mis je hele avond, die vind ik altijd gezellig met het gezin.

Ik werkt 5 dagen achter elkaar en had dan weer 9 dagen vrij. Dus het viel echt wel mee. Verder werkte ik van donderdag t/m maandag, de zaterdag en zondag beginnen de bussen iets later, dus kon ik iets langer blijven liggen. Zaterdag meestal rond 05.00 uur en zondag rond 07.30 zelfs.

Ik vond dat ik het perfect voor elkaar had hoor, maar had ook het geluk geen kostwinnaar te zijn, dus parttime werken was voor mij prima.

Ik werkte ipv 20 uur per week 40 uur per 2 weken.

Ik vond het veel fijn er hele diensten te draaien ipv 5 dagen halve diensten. Dan krijg je vaak dezelfde lijnen, saai!

En ik weet zeker dat mijn ms absoluut niets te maken heeft gehad met mijn werk, maar alles met een zeer ernstige stress situatie ( hamer noemt dat geloof ik conflict situatie) ik weet gewoon precies wat er is gebeurd en wanneer de symptomen begonnen.

Sterker nog, ik heb gewoon nog 1.5 jaar gewerkt en pas toen de bedrijfsarts toevallig hoorde dat ik ms had ( ik hoefde mij nooit ziek te melden) en zij mij acuut van de bus haalde en vertelde dat ik nooit meer als beroepschauffeur mocht werken, ben ik pas echt achteruit gegaan..heel erg snel en kwam ik binnen half jaar in een rolstoel terecht.