Re: Dierlijke voeding en projectie

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Dierlijke voeding en projectie Re: Dierlijke voeding en projectie

#46579

Webmaster
Bijdrager

Ik verwijs nogmaals naar dat filmpje waarin Leirre Keith, ex-veganist en auteur van The Vegetarian Myth, een cayennetaart in haar gezicht gegooid krijgt door militante veganisten:

Hoeveel vleeseters ken jij die veganistische bijeenkomsten verstoren met dergelijke vijandige acties? I rest my case. Conclusie: gebrek aan verzadigd vet en cholesterol leidt tot ondervoede hersenen, leidt tot extremistisch en vijandig gedrag. Hoe zit het trouwens met de ‘love list’ van veganisten die beweren te houden van dieren, maar mensen die dieren eten HATEN? Leirre Keith hierover in haar boek:

Quote:
Zelfs veganisten praten over de ‘veganistische politie’. Geef toe dat je weet waar ik het over heb: agressief, star, een ultra-kort lontje en in een semi-constante staat van razernij. Dat is wat er gebeurt met een mens met hersenen die ontdaan zijn van eiwitten en vetten. Ik had een regelrechte paniekstoornis tegen de tijd dat ik ermee stopte en ik ben het grootste deel van mijn jeugd kwijtgeraakt aan het doffe, grijze niets van depressie. Woede was alles wat ik nog kon voelen, en voelen deed ik het, maar het was uitputtend. Wanneer de kleinste opgave onverklaarbaar overweldigend is, en de wereld een en al oppervlakkig, afstotend en vlak, dan vormt je zelf een kooi. Met de beste wil van de wereld valt deze niet te smelten want het is een biologische realiteit. Vandaar de vette vreetbuien, de hunkeringen. Het zal alleen veranderen als de hersenen mogen consumeren wat ze nodig hebben.

Mike