Re: Diarree stoppen

#50549

ongelovigethomaz
Bijdrager

Heb de melkproducten en de wei totaal links laten liggen sinds het begin van deze buikgriep. Ik heb het idee dat de melkproducten het voor een deel veroorzaakt hebben.

Ik noem deze heftige diarree maar buikgriep, want ik ben er super ziek van geweest. Vandaag is de eerste dag dat het wat beter gaat, maar ik heb nog steeds diarree. Gisteren voor de zekerheid de huisarts gebeld, omdat ik me steeds slechter begon te voelen. Na een aantal dagen zoveel diarree, voelde ik me heel zwak. Moeilijk om genoeg vocht en zouten te blijven houden. De huisarts adviseert om zo gewoon mogelijk te eten, dus geen aangepast dieet. Aangezien niets wat ik deed hielp, heb ik het advies opgevolgd. Ik heb vlees gegeten en (niet schrikken mensen) hele zoute salmiak drop. Het laatste jaar eigenlijk nooit meer drop gegeten, maar had er gisteren opeens trek in. Ligt natuurlijk aan het zout.

Maar wel interessant dat vlees zo goed valt. Vroeger dacht ik dat vlees moeilijk te verteren was voor mensen, maar als terug kijk heb ik sinds ik weer vlees eet, hier nooit last van gehad. Dus kom maar op met het (zoute) vlees.