Re: de verborgen geschenken van ziekte

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid de verborgen geschenken van ziekte Re: de verborgen geschenken van ziekte

#34384

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik tel echt mijn zegeningen, ik ben blij met iedereen die ik ontmoet heb via de lezing (mike 😀 ) en via dit forum, ik ben blij met de kennis die ik opzuig via westonprice…en ik ben zeker blij met alles wat ik leer en met de vooruigang die ik op verschillende punten boek. Maar ik ben niet blij met het feit dat ik mijn werk kwijt ben, dat ik mijn zelfstandigheid grotendeels kwijt ben, en zeker niet met het gebrek aan seksuele gevoelens.

Ik weet ook dat ik er veel slechter aan toe had kunnen zijn, dat ik heel veel geduld zal moeten hebben voor ik daar ben waar ik in mijn hoofd al lang ben. Maar ik ben maar een mens hoor, dus naast de zegeningen heb ik zeker ook de moeilijke momenten.

Maar lang niet meer zo erg als voor een jaar en meer terug hoor, ik heb al een hele tijd niet meer erg diep in de put gezeten, dus hoef ik ook niet meer zoveel energie te verspillen aan het erweer uit kruipen.

Deze week weer regelmatig gedroomd, en in mijn dromen kan ik altijd gewoon lopen en zelfs fietsen.