Re: de verborgen geschenken van ziekte

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid de verborgen geschenken van ziekte Re: de verborgen geschenken van ziekte

#34414

autumn
Bijdrager

Als ik zo eens wat rond lees op deze topic, lijkt het mij een goed idee om eens De Nieuwe Aarde van Eckart Tolle onder de aandacht brengen brengen. Dit heb ik er eerder eens over geschreven:

Ik vind het een geniaal boek! Een boek waarvan ik zeg, het zou iedereen goed doen om die gelezen te hebben. Het beschrijft uitvoerig (maar niet onnodig uitgebreid) en vooral heel praktisch hoe heel onze wereld beheerst wordt door het ego, onze collectief mentaal mankement. En nagenoeg iedereen is onderworpen aan de beperkingen en lijdenissen hiervan. Ook in spirituele, ontwakende kringen zijn er veel ego-patronen te bespeuren. Het boek laat je zien hoe je dit kunt overstijgen. Verder legt uit welke rollen we spelen, hoe je pijnlichaam werkt en hoe je ermee om kunt gaan wanneer je te maken hebt met een geactiveerd pijnlichaam bij iemand. Deze confrontatie met jezelf aangaan kan op een bevrijding uitdraaien die ik iedereen gun en die uiteindelijk ten goede komt aan heel de samenleving en heel de aarde. Een heel progressief en inspirerend boek wat gemakkelijk leest. Ik vind het in begrijpelijk taal geschreven en allemaal super-herkenbaar. Als je hem nog niet gelezen hebt en de kans krijgt om hem te lezen… doen! Voor mij was het een eyeopener, een soort handboek voor bewust omgaan met mezelf (gedachtes, gevoelens, reacties) en aards-spiritueel in het leven staan. Eindelijk snapte ik mezelf en de mensen om me heen.