Re: de verborgen geschenken van ziekte

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid de verborgen geschenken van ziekte Re: de verborgen geschenken van ziekte

#34394

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Albert, het is wel belangrijk hoe dit is gebeurd en hoe je daarna hebt ontgift. Als ik het goed heb. Anders kan het wel eens zijn dat je juist heel veel kwik hebt binnen gekregen door het verwijderen en daar moet je eerst vanaf zien te komen.

Dennis, ik kan heel ver met je mee gaan. Maar je hebt ook gelijk, als je zegt: ik heb gemakkelijk praten.

Ik dacht er namelijk precies zo over als jij, wij hebben een zoontje gehad met een ernstige afwijking en weer verloren. Hij was een prachtkind, wij hebben veel van hem geleerd en zijn zeker niet materialistisch. Wij geniten van kleine dingen, en wonen op dit plekje vanwege de groene omgeving, de rust en hoe de kinderen en mensen met elkaar omgaan.

Het wordt echter wel anders als je ineens geconfronteerd wordt met ernstige beperkingen. En het op vakantie gaan ( hoe simpel ook/lekker wild kamperen bijvoorbeel of in de bossen wandelen) er juist niet meer inzit. Fietsen met de kinderen: zit er niet meer in. Zelf je groente verbouwen: helaas, zit er niet meer in. Je werk kunnen doen waar je enorm van geniet: zit er niet meer in.

Ik had ook graag andere klachten gehad waardoor ik met westonprice en Mike in aanraking was gekomen en daardoor mijn bewustzijn had vergroot. Wat zeer goed mogelijk is, dat zie ik bij velen hier.

En ik geloof best dat het vast een reden heeft waardoor ik dit moet meemaken, en hopelijk kan ik over een tijd zeggen: het is het toch wel waard geweest.

Het klinkt alsof ik er nog lang niet ben, dat is uiteraard ook zo. En ik voel mij veel beter dan een jaar geleden, en ik zit lang niet meer zo diep in de put, dus allemaal winst hoor.

Maar soms word ik opstandig van mensen die nog nooit zo diep hebben gezeten en mij wel weten te vertellen hoe ik zou moeten voelen of het aan zou moeten pakken.

Het is een proces, en het gaat beetje bij beetje.