Re: De beste tips tegen verkoudheid, hoesten, pijnlijke longen… als alternatiefvoor antibiotica?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid De beste tips tegen verkoudheid, hoesten, pijnlijke longen… als alternatiefvoor antibiotica? Re: De beste tips tegen verkoudheid, hoesten, pijnlijke longen… als alternatiefvoor antibiotica?

#32057

autumn
Bijdrager

http://www.spiruella.nl/raw-cat-s-claw.html?___SID=U

Quote:
Cat’s Claw (Uncaria Tomentosa) is een tropische houtachtige plant die groeit in de regenwouden van Zuid Amerika, algemeen bekend als Una de Gato en wordt traditioneel gebruikt in de Peruaanse geneeskunde voor de behandeling van een breed scala aan gezondheidsproblemen, met name om darmklachten, artritis, wonden, maagklachten, kanker, en nog veel meer te behandelen.

Wetenschappelijke studies laten zien dat het kan helpen ons immuunsysteem te stimuleren door de witte bloedcellen te versterken. Het bevat een aantal werkzame stoffen, zoals alkaloïden, en fytochemicaliën. Het belangrijkste alkaloïde, Rhynchophylline heeft een anti-hypertensief effect en kan het risico van een beroerte en een hartaanval verminderen door het verlagen van de bloeddruk, verhogen van de doorstroming en cholesterol te controleren. Door het stimuleren van het immuunsysteem, kan het helpen het lichaam te beschermen tegen virale infecties, zoals verkoudheid of griep.