Re: De beste tips tegen verkoudheid, hoesten, pijnlijke longen… als alternatiefvoor antibiotica?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid De beste tips tegen verkoudheid, hoesten, pijnlijke longen… als alternatiefvoor antibiotica? Re: De beste tips tegen verkoudheid, hoesten, pijnlijke longen… als alternatiefvoor antibiotica?

#32052

ruud
Bijdrager

Nog even dit aangaande verneveling van de longen (door de miniscule druppeltjes van de spray in te ademen- volgens mij ook door de mond juist): vernevelen doe je meestal met een parfumachtige spray waar de druppeltjes die uit de verstuiver komen heel fijn van zijn. De spray die ik heb is daar te grof voor. Ik heb hier wel een soort spuit voor keukengebruik voor azijn sprayen en die is ook vrij nevelig. Of zo´n oude fles van een dure parfum, die vernevelen meestal goed.

Vernevelen is soms de enige handige manier om een virus wat sneller uit de longen te krijgen.

Nogmaals of h2o2 dan voor een dergelijke verneveling helpt weet ik echt niet, ik vermoed van wel, waarom niet. Ik weet dat dat van colloidaal zilver wel gezegd wordt door kenners (desiree rover bijv.).

Dit forum meldt bijv. haar advies over verneveling (maar stelt dit advies voor zelfredzaamheid zoals vaker gebeurt in een negatief daglicht jammer genoeg): http://forum.fok.nl/topic/1322365 .

Ik moet zeggen ik heb zelf een half jaar colloidaal zilver gebruikt, maar ik durf het niet goed opnieuw te gebruiken omdat ik zo slecht metalen afvoer ook.