Re: Compliment

#59347

Anoniem

@ rateltje

Misschien denk je nu van wat gebeurt er daar allemaal ? Wij staan hier echt met onze beide voetjes op de grond hoor,…

Van mij hoeft er niets, we hebben respect voor elk standpunt. Zo zijn we thuis opgegroeid.

Het afgelopen jaar hebben we hier los van de voeding al meerdere malen gezien dat de stenen serieuze klachten kunnen oplossen !

Mijn zoontje had een serieuze spraakachterstand opgelopen door een tijd lang niets te horen als gevolg van een dubbele slijmoor. Hij had hierdoor weinig vriendjes op school. Hij slaapt nu 2 maanden met chalcedoon en kyaniet in de kussensloop. Resultaat hij kan zich nu taalkundig heel vlot uitdrukken en ook andere mensen buiten ons gezin begrijpen hem goed. Vroeger was dit een serieus probleem en hierdoor werd hij boos als er niet gebeurde wat hij verwachtte.

Zelfs de logopediste die hem onderzocht in april van dit jaar en met de behandeling begon in juli, vond begin augustus dat het opeens heel vlot ging en kon het niet plaatsen. Ze vroeg me om opheldering en zei vervolgens : ” Vooral doorgaan met het slapen met de steentjes ” !

Het aanpassen van het voedingspatroon volgens de principe van WAPF kan trouwens tijdens het reinigingsproces overgevoelige reacties van bepaalde organen met zich meebrengen. Zelf had het ik een dag of 10 geleden met mijn bloedsuikerspiegel. Ook in dit geval blijken de steentjes goed van pas te komen.