Re: Compliment

#59339

Anoniem

Beste Wommes,

Misschien post ik voor jouw misschien een heel vreemde oplossing voor probleem van de verstopte voorhoofdholtes en bijholtes en het hinderlijke snurken van jouw man.

Zelf heb ik jarenlang hiertegen natuurgeneeskundige druppeltjes ingenomen van Bonusan nl. Echinacea en Sinusan en die heb ik sinds deze zomer kunnen schrappen.

Mijn dochtertje van 6 kreeg in die periode een vervelende voorhoofdholteontsteking en kan niets van medicijnen en plantaardige druppeltjes verdragen.

Zoals reeds eerder in een ander topic aangegeven hebben wij contacten met een natuurgeneeskundige praktijk in het Zeeuws-Vlaamse Eede die inmiddels 450 verschillende soorten edelstenen van betrouwbare kwaliteit aan acceptabele prijzen verdeelt.

In het geval van mijn dochtertje hebben we meerdere kleine stukjes aquamarijn op de plaats van de ontsteking gelegd. Daarna is ze meteen beginnen gloeien. Ze kreeg het warm en binnen het uur was de ontsteking helemaal genezen. Haar gezichtskleur ging van bleek naar blozend. Ze heeft de daaropvolgende nacht uitstekend geslapen en de dag daarna was ze vanouds en ze heeft sindsdien nooit meer van een ontsteking geklaagd.

Zelf heb ik door het tijdelijk dragen van een grote aquamarijn bij me inmiddels mijn hooikoorts en chronische bijholteontstekingen voorgoed verholpen.

Mij is bekend dat de praktijk ook stenen verdeelt die hinderlijk snurken effectief bestrijden. De juiste benaming weet ik helaas niet meer. Even een mailtje sturen naar gezondheid@zeelandnet.nl voor het antwoord. Ik verwacht dat je man binnenkort weer naast je kan gaan slapen !