Re: Chronische zenuwpijn na operatie en bestraling

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Chronische zenuwpijn na operatie en bestraling Re: Chronische zenuwpijn na operatie en bestraling

#57459

ruud
Bijdrager

Weet je wat lastig is Klavertje.

Ik luisterde naar een programmacyclus http://www.renegadehealth.com/cancer/ over natuurgeneeskundige kankerbehandelingen.

De natuurgeneeskundige artsen vertelden dit: zij krijgen veel patienten ter behandeling die al behandeld zijn met giftige methodes en dan wordt het voor hun nog moeilijker om mensen te helpen omdat kanker van zichzelf al eigenlijk een reactie is op het vele gif dat het lichaam niet meer kan bolwerken.

Zie bijv. de volgende vertaalde samenvatting die weliswaar gaat over de consequenties van chemo, maar zeer wel mogelijk is kanker hetzelfde overlevingsantwoord op de ontregelende uitwerking van straling op het lichaam:

Quote:
Uit een nieuwe studie blijkt namelijk dat chemo de gezonde cellen prikkelt die dan op hun beurt een eiwit aanmaken dat de kanker juist aanjaagt en resistent maakt voor het gebruikte gif.

http://www.naturalnews.com/036725_chemotherapy_cancer_tumors_backfires.html

In mijn optiek klopt er iets niet als welke arts dan ook dit tegen je zegt:

Quote:
[Daarna ben ik extreem zwaar bestraald, omdat chemo niet helpt bij melanoom.] “Mijn oncoloog zegt dat dit de enige manier was om mijn leven te redden (vooralsnog). Deze pijn is de prijs die ik betaal voor mijn leven zegt hij.”

Vrij vertaald staat daar voor mij: men moest je leven verder verruineren om het te “redden”.