Re: Chronische zenuwpijn na operatie en bestraling

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Chronische zenuwpijn na operatie en bestraling Re: Chronische zenuwpijn na operatie en bestraling

#57462

Anoniem

Hallo Klavertje4,welkom op dit forum.

Wat een ernstig verhaal, waar je nog steeds een flinke prijs voor betaald. Voor jou is het denk heel belangrijk om te stoppen met het eten c.q. gebruiken van nachtschade-producten. In nachtschades bevinden zich neurotoxines die met name je zenuwen triggeren. Het is gebleken dat mensen met chronische pijn aanzienlijke klachten-vermindering hadden nadat ze gestopt waren met het eten van nachtschades. Er is hier eerder over geschreven op dit forum:

Quote:
Nachtzijdes zijn: tabak, aardappel, tomaat, paprika, aubergine, hete peper, gojibes, goudbes/ananaskers en dus ook tomatenpuree, chilipoeder, paprikapoeder, cayennepoeder en alles wat daar weer van gemaakt is zoals sambal, ketchup, currypasta’s en vele specerijenmengsels.

Door de frequentie van consumptie van nachtschades, waardoor je de neurotoxines gaat stapelen, haal je een sluipmoordenaar in huis. De mensheid zou niet half zoveel reuma en artritis kennen zonder nachtschades!

Er staat op dit forum nog veel meer over nachtschades. Gebruik hiervoor de zoekfunctie.

Dit is iets wat je per direkt kan oppakken. Je hoeft er niets voor te doen, alleen iets voor te laten, het proberen waard. Sterkte met je zoektocht.