Re: chemtrails

#60143

Anoniem

Bij die machtspiramide kom je vroeg of laat uit bij de vraag: wat voor baat hebben mensen in de top daarbij? Het volk arm, dom en afhankelijk houden – dat snappen we nog … maar als het gaat om rituele offers, om depopulatie of om het vergiftigen en uitputten van de aarde.. dat is allemaal zo destructief dat geen enkele groep mensen daar evenwichtig uit kan komen. Ze hebben zichzelf ermee. En dus? Is het daarom dus ineens niet waar?

Het punt is: als we oprecht op onderzoek uit gaan, zonder angst, blijkt vaak dat het allemaal wel degelijk gaande is. Het relaas van Ad van Rooij, ook allemaal waar.

Dus? Dat gif, is dat dan gewoon een foutje? Ook daar kom je niet uit als je echt doorzoekt.

Denk buiten deze wereld. Er zijn grote kosmische krachten bezig. Negatieve krachten, maar ook positieve krachten. De oude wijzen wisten een en ander over het grotere plaatje en schreven erover, alleen is het de laatste paar honderd jaar geschrapt uit ons moderne industriele onderwijs. En wij maar denken dat we steeds slimmer worden.

De negatieve krachten zijn sluw. Van wie komt het wereldbeeld dat mensen door de eeuwen heen altijd onderling oorlogen hebben uitgevochten? Zo sluw zijn ze. Sluw maar zielloos.

Sinds zo’n 20 jaar zijn mensen langzaam maar zeker uit het massieve controleveld aan het ontsnappen, door wat voor invloed dan ook. Dat voelen we allemaal, hoop ik. En dat is uiteindelijk de positieve kant van dit alles.