Re: Budwigpapje

#20390

ruud
Bijdrager

Het rechtsdraaiend melkzuur in het budwigpapje is van belang voor kankerpatienten vanwege de volgende reden:

Quote:
Vervolgens is het van belang om het (linksdraaiende) melkzuur, dat door de kankercellen wordt geproduceerd, uit het lichaam te krijgen.

Door een gebrek aan zuurstof in kankercellen wordt suiker niet geheel afgebroken, maar omgezet in melkzuur. Het melkzuur gaat naar de lever, de lever zet het weer om in suiker en de suiker voedt de kankercellen.

Hirnreise: ¨Dit is een duivelse cyclus. Als ik aan een oncoloog vraag: hoe pakt u het melkzuurprobleem aan? dan zeggen sommigen: welk melkzuurprobleem? Ze vinden het niet belangrijk.

Het maakt je echter niet alleen dood, maar veroorzaakt ook heel veel pijn, te vergelijken met als je intensief sport – de verzuring in je spieren.¨

Bovengaande tekst heb ik geleend van het boek getiteld: ¨ik en kanker¨, van Lara Masanowa Tatje, p. 47. Zij haalt een tekst aan uit een stuk over Lothar Hirneise uit het tijdschrift Ode, 2003: ¨Chemotherapie helpt tegen kanker… en de aarde is plat¨.

De oplossing wordt door Hirneise gezocht in het verwijderen van linksdraaiend melkzuur uit het lichaam door dagelijks een half uur een bad te nemen in 37 graden celsius en/of door het lichaam in contact te brengen met rechtsdraaiend melkzuur zoals te vinden in kwark (het budwigpapje dus) en bijv. ook zuurkool.