Re: boulimia

#33603

Anoniem

dank voor jullie reakties, even voor de duidelijkheid tot voor een paar maanden terug was ik op de raw food toer. Ik realliseer me nu dat ik daar door zulke tekorten had op gebouwd, dat mijn boulimia weer toesloeg. Ik heb geen moeite met het laten staan van brood en zolang ik voldoende vetten en eiwitten eet merk ik dat ik ook helemaal geen trek in iets van koolhydraten heb. ik ben vorige week donderdag begonnen met gaps en vanaf dag 1 heb ik niet meer hoeven over te geven. de neiging om het er uit te gooien was accuut weg. Ik ben erg sensitief en voel dat dit is wat ik nodig heb om weer gezond te worden. En mocht ik de komende dagen toch naar brood of aardappel verlangen dan ben ik niet zo rigide dat dat niet mag. zoals ik al schreef, ik wil kunnen eten waar ik trek in heb. alle druk die ik op mijn systeem zet om iets wel of niet te mogen eten, resulteerd in eet aanvallen om te compenseren.

tot nu toe voel ik me goed maar ben dan ook nog niet aan de kefir en de probiotica. Ook wacht ik nog op mijn yoghurt cultuurtjes. maar ben zeer hoop vol gestemd.

Als ik maar niet dikker ga worden want nu is mijn buik enorm opgezet en voel me daar alles behalve goed bij. ik hoop dat ik voldoende vertrouwen vind om het niet op te geven. en te vertrouwen op wat ik hier aan goede berichten allemaal lees.

ik heb goede hoop.