Re: bloedtest resultaten

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid bloedtest resultaten Re: bloedtest resultaten

#41155

Webmaster
Bijdrager

Er vallen twee dingen op aan je bloedwaarden, naast de hoge cholesterolwaarde, nl. een te hoge glucosewaarde en een te lage HB-waarde. In tegenstelling tot wat gangbaar wordt gezien als een ‘normale’ glucosewaarde hoort deze 5 of liefst zelfs lager te zijn. Daarnaast is je HB te laag.

Dit stemt met elkaar overeen, als je beseft dat anaerobe organismes zich bedienen van suikerfermentatie en aerobe organismes zich bedienen van vetverbranding. Net als bij zoveel mensen bestaan jouw cellen uit teveel primitieve cellen die suikers verbranden en een ‘ieder-voor-zich’-mentaliteit hebben en te weinig hogere, menselijke cellen die vetten verbranden en met elkaar samenwerken en communiceren.

Hemoglobine is een eiwit in rode bloedcellen dat zuurstof transporteert naar de cellen. Daar heb je te weinig van, terwijl je teveel suiker in de bloedstroom hebt. Er vinden dus meer anaerobe dan aerobe processen in je lichaam plaats. De hoge cholesterol duidt op ontstekingsprocessen die hier het resultaat van kunnen zijn.

De conclusie is onontkombaar; meer zuurstof, minder suiker! De snelste manier om dit te bewerkstelligen is H2O2-therapie, gekoppeld aan een lagere inname van suiker, zetmeel en koolhydraten. En uiteraard daar weer aan gekoppeld een hogere vetinname.

Mike