Re: biologische orgaanklok

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid biologische orgaanklok Re: biologische orgaanklok

#23467

Webmaster
Bijdrager

Poekie,

Als jullie zo vroeg wakker worden, maar wel fit zijn, dan is dit positief, want het betekent simpelweg dat jullie minder slaap nodig hebben dan voorheen. Jullie energie- en vitaliteitniveau neemt dus toe!

Ook het tweede symptoom dat je noemt is positief, ook al is het minder prettig. Groene of zwarte ontlasting (wedden dat die nog volgt?) komt er vaak moeizamer uit en kan inderdaad pijnlijk zijn, maar het is een teken van ontgifting. Wat er uitkomt is oude troep die al veel te lang in je lichaam opgeslagen ligt. Hoe donkerder de kleur, hoe ouder de rommel. Dit is toxische ontlasting en mijn motto ‘beter eruit dan erin’ geldt ook voor jullie. Als het goed is merk je dat als het er eenmaal uit is en je bent bijgekomen van de moeilijke ‘bevalling’ dat je je aanzienlijk beter voelt. Zolang dat gevoel maar blijft overheersen ben je op de goede weg en hoort dit er gewoon bij.

Jullie hoge vetinname duwt de galblaas aan en dwingt deze zich volledig te ledigen. Je kunt speciale protocols hiervoor gaan volgen, maar in principe is de galblaas al bezig zich te ontdoen van alles wat er niet thuishoort, simpelweg door de vetconsumptie! Die groene kleur duidt op overtollige gal, dus opgeslagen galzouten die nooit in de dunne darm zijn uitgestoten en al die tijd de galblaas hebben belast. Goed bezig dus!

Mike