Re: Bijnieruitputting etc, hoe begin ik nu nog?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Bijnieruitputting etc, hoe begin ik nu nog? Re: Bijnieruitputting etc, hoe begin ik nu nog?

#54302

Anoniem

Hoi Dan.

Als ik het goed lees heb je precies hetzelfde als mij. Bijnieruitputting en candida.

Ik ben nu drie maanden bezig en erg opgeknapt. En ik zit ook op een budget van ongeveer 60 euro per week voor alles.

Om van de bijnieruitputting af te komen heb ik bepaalde stoffen nodig,maar de candida heeft je darm beschadigt waardoor je ze nauwelijks opneemt. Bespaar je honderde euro’s aan voedingssupplementen door eerst je darm op orde te krijgen. Hiervoor gebruik ik het specifieke koolhydraten dieet. http://www.scdiet.nl/

Simpelweg gezegt: geen granen,aardappels,peulvruchten en geen suikers. Hierdoor wordt de candida vermindert. Let wel op de die off symptomen. Je wordt een week extra ziek van de afstervende candida. Daarna zou je gecombineerd met het dieet colloidaal zilver kunnen proberen, maar daar ben ik nog mee aan het ekperimenteren. http://candida-forum.orthomoleculaire-geneeskunde.eu/viewtopic.php?t=11623&highlight=colloidaal+zilver

Geitenmelk ipv koeienmelk helpt ook. Waarschijnlijk heb je leaky gut door de candida en dus voedelallergieen. Maar met dit dieet heb je de meest waarschijnlijke al wel te pakken.

Zuur bloed kun je testen met ph strips die je via internet kan kopen. http://www.youtube.com/watch?v=BIS8xBBmU1E

Je kan je zuurgraad verhogen en je magnesium tekort verhelpen met magnesiumpillen of met magnesiumchloride vlokken.

http://www.ozmagmineral.com/index.php?cPath=1&osCsid=a96babf6eef416d5fe4246ae3c579fcf

Ik ben al 4,5 jaar ziek. Toen ik er na 2 jaar achter kwam dat ik een magnesiumtekort had was ik in weken van de meeste krampen en hartklachten af. Toen wist ik nog niet dat de candida me bleef verzuren en ik bleef wel moe.

Ik verwacht in januari weer goed genoeg te zijn om op zoek te gaan naar een baan. Ik hoop dat ik je hiermee op weg heb geholpen en als je nog meer informatie kan gebruiken laat het me weten.

Groetjes Linda