Re: Bijnieruitputting en ondergewicht

Forum Forums Stel jezelf even voor Bijnieruitputting en ondergewicht Re: Bijnieruitputting en ondergewicht

#59374

Webmaster
Bijdrager

Je gaat ervan uit dat het lichaam wil vasten en ontgiften, maar je moet serieus rekening houden met wat ik noem een ‘vervuilde geest’. M.a.w.: je DENKT dat het lichaam wil vasten en ontgiften, maar in werkelijkheid is het je zelfdestructieve DENKEN dat hieraan ten grondslag ligt.

Het lichaam wil niet nog verder vermageren en uitgemergeld raken, het wil BOUWEN. Ons lichaam is onze vrouwelijke energie en dat is de energie van CREATIE. Onze geest is onze mannelijke energie en dat is de energie van ONCREATIE. In die energie zit jij nog steeds en daarmee concludeer ik dat je je anorexia nog altijd niet hebt overwonnen. Het is een mannelijke geest die het vrouwelijke lichaam onderdrukt, door te denken dat je ‘onzuiver’ of ‘onrein’ bent en moet ‘ontgiften’. Je ziet dit ook terug bij veganisten, fruitarians en raw foodists en soortgelijke voedselextremisten. Ze zijn al broodmager en hebben dan nog voortdurend de neiging om te vasten en ontgiften. Hierdoor gaat er meer uit het lichaam dan er terug in komt in de vorm van bouwstoffen.

Deze bouwstoffen zijn hoogcalorische dierlijke producten van de allerbeste kwaliteit, boordevol vetten en eiwitten. De anorxische geest gruwelt hier echter van, want dat zou ‘vergiftigend’ of ‘dikmakend’ of ‘calorierijk’ of ‘aders dichtslibbend’ zijn. Deze voeding stelt je echter in staat om tegelijkertijd bij te bouwen en te ontgiften, want er is werkelijk niets ontgiftender dan de vetoplosbare vitamines, met name vit. A. Daarnaast daal je af vanuit je hogere (mannelijke) chakra’s en maakt contact met je lagere (vrouwelijke) chakra’s en daarmee dus ook je lichaam.

Als uitsluitend de mannelijke geest regeert, blijf je in de oncreatie zitten, wat uiteindelijk leidt tot de dood. Daarom hongeren mensen met anorexia zich uit, wat een levensgevaarlijke dans met de dood is. Het heeft heel erg te maken met een ernstig vervormd zelfbeeld en wereldbeeld. Dit is een probleem van onze samenleving in het algemeen, heel veel mensen zitten te veel in hun hoofd, maar anorexia is een extreme uitwas hiervan.

Jouw lichaam heeft dan ook niet aan de bel getrokken met een anorexische reactie, het is jouw destructieve geest die het lichaam heeft onthouden wat het werkelijk nodig heeft. Tijd dus om jezelf te bevrijden van de gedachte dat je lichaam hieraan ten grondslag ligt en jezelf te herprogrammeren. Onze samenleving is uitsluitend gericht op de buitenkant. Dit is opnieuw mannelijke energie. De weg naar binnen is een vrouwelijke. Vraag jezelf af waarom je ziel zo verwond is geraakt dat deze zijn zetel, het lichaam, het leven wil benemen d.m.v. uithongering.

Het is erg moeilijk om jou voedingsadvies te geven als je jezelf niet wil voeden, omdat je in de illusie verkeert dat je lichaam dit niet zou willen.

Mike