Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57970

Anoniem

Hoi Dia, wat ontzettend lief van jou!! Heel fijn dat ik het neusapparaatje mag lenen! Ik stuur strakjes een email naar Lia, dan kunnen we elkaar even mailen en een afspraak oid maken! Super bedankt!En Lia, jij ook bedankt!

Dirtsa, best veel vrouwen hebben hier last van… Ik wist amper dat het bestond en voelde me toen ik er achter kwam zo vervelend! Het heeft echt voor een donkere wolk boven mijn roze wolk gezorgd. Elke dag heb ik er last van, nu iets minder dan eerst, maar ik kon eerst helemaal niet lang staan of wandelen. En daar houd ik nou juist zo veel van. De gyn wil nog geen ring plaatsen, daarvoor was geen ruimte volgens haar. De huisarts wilde niet eens mij onderzoeken en zij dat ik tenminste een jaar moet wachten en dan kijken… Ook ben ik onder behandeling bij een osteopaat die hierin is gespecialiseerd. (Volgens een aantal specialisten moet ik ook met borstvoeding/ kolven in mijn geval dus, stoppen want dan herstel ik beter.) En ik heb veel gehad aan deze website: http://wholewoman.com/ Ze gaan daar uit van een houding die goed is voor de organen in je bekkenbodem. Heel interessant en toen ik begon met die andere houding (buik ontspannen, rug lang, schouders laag, kromming in rug.) Voelde ik wat verlichting. Hoe gaat het nu dan met jou? Heb je er nog steeds last van? Fijn dat die ring jou goed heeft geholpen! En je hebt daarna nog kindjes gekregen! Dat is iets waar ik me dan nu ook al zorgen over maak soms…

Jee, net het ebook van Mike gelezen over bijnieruitputting. Erg duidelijk geschreven. Erg schokkend ook, zeker aangezien ik vreselijk goed in het plaatje pas… Trage schildklier, lage bloeddruk, drang naar zoet etc. Het wordt nu echt tijd voor change!