Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57963

Anoniem

Hier met de zaak enkele drukke dagen achter de rug vandaar dat ik afgelopen dagen nogal stil was op het forum.

@ Frida

Ik sluit me volledig aan bij de reactie van Janse.

Zelf had ik in de periode van de borstvoeding van Anthony veel contact met een capabele natuurgeneeskundige en zij vertelde me heel nadrukkelijk dat de borstvoedingsperiode in het belang van het kindje niet mag ontgiften. Gele urine kan ook samenhangen met een verhoogde vitamine B inname. Zie hierover het boek van Walter Faché.

Het gepiep in de oren heb ik ook een hele periode gehad. Bij mij bleek het het begin van de ziekte van Méniere te zijn. Hiervoor destijds in de meest urgente periode met handoplegging door Danny van der Hooft uit Eede behandeld. Hij kan veel met zijn handen.

Er kan ook een verband zitten tussen duizeligheid en schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Is me pas duidelijk geworden toen ik eind de 30 was.

@ Poekie

Kan het niet koken van bladgroenten en witlof leiden tot overgevoelige darmen ? Koken jullie ook sla of doen deze jullie die gewoon in de soep en als je sla kookt hoe lang doe je dit dan?

Ik kook graag witlof, echter mijn man beweert dat ik er dan al het goede uithaal. Meer en meer twijfel ik aan zijn verhaal,….

@ iedereen

Hoe lossen jullie slapeloosheid en spierpijnen onder morgen als gevolg van een schommelende bloedsuikerspiegel op ? Volgens mij heeft enkel inname van de sole voor het slapen gaan geen pijnstillende werking voor de hele nacht. Ik vermoed dat er een momenteel een versterkte wisselwerking tussen mijn bijnieren en pancreas gaande is die nu bijkomende ongemakken met zich meebrengt.

Mijn poetsdametje weet een adres met rauwe melk bij ons in de buurt. Ik ga een keer polshoogte nemen. Ik moet nu echt aan de kefir,….