Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57962

Anoniem

Hoi Lia, dat is mooi om te horen! Fijn dat jullie met z’n 2en kunnen genieten van vrije tijd én lekker eten! Ik begin wel een beetje nieuwsgierig te worden naar die klisma’s. Het lijkt mij nogal ingewikkeld. Staat er ook wat info hier op het forum? En is dit ook niet ontgiffen en daardoor voor mij nu ivm borstvoeding niet goed?

Hoi Dia, Liu zei niet zo veel, meestal spanning, spanning, slecht slapen. En moeilijk, moeilijk, ook wel eens… Ik zal hem deze week eens gericht naar mijn oor vragen. Omdat ik het vroeg prikte hij ook wat in mijn neus oor gebied, maar dat deed hij niet aan de hand van de polsdiagnsose. Ik weet niet hoe de meridianen heten, maar hij prikt altijd in de zijkant en binnenkant van mijn voeten in de buurt van mijn grote teen. Tussen mijn borsten, op mijn buik een aantal en vaak ook op mijn hoofd.

Super bedankt voor de link naar de earpopper! Inderdaad ik ben echt zo verwaasd van dit gevoel, die duizeligheid en suizen zijn niet normaal. Volgens mij zit die buis al heel lang dicht, want ik ben al maanden duizelig. Ik dacht dat het door vermoeidheid kwam, maar nu ik ook die piepen hoor, denk ik dat het daar mee te maken heeft… Ik ben best bang en verdrietig hierover. Ik kan gewoon niet goed functioneren. Samen met het vervelende gevoel van mijn verzakking maakt dat ik mij eigenlijk een beetje stuk voel. Terwijl ik altijd zo actief en meestal blij was.

Heb jij de earpopper nog? En zou ja, misschien een brutale vraag, maar zou ik deze tegen een vergoeding van jou mogen lenen? Ik koop altijd zo veel en ben bang dat het dan toch niet voor mij werkt. Ik krijg de buis als ik klaar ook niet open, dus hoe kan het nou dat luchtstroom dat wel kan, pas als ik heel veel druk zet en mijn andere oor al lang geklaart is dan voel ik wat gebeuren, maar dan heb ik ook echt sterretjes in mijn hoofd en ziet het zwart. Lijkt mij ook niet echt de bedoeling. Misschien wonen we wel bij elkaar in de buurt en kan ik het ophalen, maar dat zou wel heel toevallig zijn. Of misschien heb je de earpopper niet meer of wil je hem niet uitlenen, kan ook natuurlijk!

Dirtsa, lief weer van jou om dat te zeggen! Gelukkig hebben jouw kindjes zo lang borstvoeding mogen krijgen! En ik kan mij voorstellen dat ze gewoon zijn gevaccineerd, zo veel mensen weten het niet eens. En jouw kindjes zijn alweer wat ouder!

We gaan morgen naar de boerderij in Doorwerth om daar rauwe melk te kopen! Ik ben benieuwd naar de smaak! Witte rijst is toch eigenlijk niet zo goed? Dat wordt toch meteen omgezet in suikers? Gierst ken ik nog niet, dat ga ik ook eens op het menu zetten!

Fijn dat ik dit forum gevonden heb! Ik hoop dat ik mij snel weer wat beter zal voelen!

Lieve groet,

Frida