Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57950

Anoniem

We hebben er voor gekozen ons meisje niet te laten vaccineren. Soms vind ik het nog een beetje spannend, maar ik vind de injecties nog enger!

Inderdaad is er wel wat spanning rondom het verslik incident gebleven, maar daar had ik gelukkig geen last van tijdens het voeden, dan waren we allebei erg relax. Maar spanning zal zeker een negatieve rol hebben gespeeld…

Ander vraagje, ik ben sinds een paar dagen weer sole en H202 aan het gebruiken, een druppel 35% in een groooot glas water en wat 3% in mijn oren. Mijn urine is opeens veel geler dan normaal en ik heb het idee dat mijn melk ook een andere kleur heeft. Dat zal wel met ontgiffen te maken hebben. Mijn vraag is of deze gifstoffen nu ook niet in mijn melk komen? Want dat lijkt me niet echt gezond!

Ik ben nog steeds zo vreselijk duizelig dat ik er nu een beetje bang van wordt. Ik weet niet waarom het niet verwdijnt. Mijn oren suizen ook nog steeds en de buis van e. is nog steeds potdicht. Ik denk dat het daar toch ook wel mee te maken heeft. Ik spoel met de netipot en gebruik otravin en nog een andere neusspray met cortisol. Wat kan ik nu nog meer doen?

Fijne dag allemaal!