Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57944

Anoniem

Ik eet bergen roomboter, mmmm! Ik ben ook niet bang voor vet! Vandaag mijn bijnierensup. binnen gekregen. We zullen zien! Ben nu wel benieuwd naar shatavari! quinoa staat ook op mijn verlanglijstje. Is amaranth ook goed om te eten?

Ditsa, dank je wel voor jouw digitale hart onder de riem, heel lief! Ons meisje had juist een super kracht. De eerste maanden liep ik over van de melk en in combi met haar enorme zuigkracht (in 2 min 80 cc drinken toen ze 8 wk was) heeft ze zich zo ernstig verslikt dat ze bijna is gestikt. Dat was vreselijk. Zo zijn we in het ziekenhuis terecht gekomen. Dus nogal een gedoe rondom voeding. Ik heb haar toen liggend en plat om mijn rug moeten voeden. Zij lag dan met haar buikje op mijn buik en ik ondersteunde dan haar hoofdje. Te bizar voor woorden, eerst te veel melk en daarna tekort. De eerste weken met de fles ging dat zo snel dat ze daar weer last van had, dan dronk ze 200cc in 3 a 4 minuten met het kleinste gaatje. Nu merk ik inderdaad dat haar kracht is afgenomen, dat voel ik als ik haar de borst geef en de fles gaat iets minder snel.

Fijn ook om te lezen dat ze iig een goede start heeft gehad, daar ben ik ook erg dankbaar voor. Alleen blijft het pijn doen dat ik haar niet meer life kan voeden. De enkele keren dat dat nog gebeurd vind ik zo mooi. Niks mooiers dan je kindje zelf te kunnen voeden. Vind ik dan.

Rust, tja, daar ben ik nu mijn weg in aan het vinden.

Zo te lezen ben jij een echte ‘oermama’ goed dat je zo veel weet! Je mag trots op jezelf zijn! En alle andere forummensen ook! En natuurlijk Mike, haha!

Fijne avond!