Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57943

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Frida, je hebt er echt ongelooflijk veel voor over. petje af hoor.

Kan het zijn dat het probleem niet zozeer bij jou ligt, maar bij je kindje? Dat ze dus niet genoeg kracht heeft om uit de borst te drinken?

Als ik alles zo lees, dan lijkt t erop dat het drinken uit de fles haar gemakkelijker af gaat. En dat ze dus maar heel even uit de borst kan drinken.

Weet je frida, jou kindje heeft al heel veel langer borstvoeding gehad dan de meeste baby’s krijgen, dus je hebt haar al een goede start meegegeven.

Misschien kun je je beter concentreren op de volgende stap, en wat dan het beste is voor haar. Rauwe melk, biest, bouillons etc.

Gun jezelf wat rust, dat is ook erg belangrijk voor jullie samen.

Wat ik heb gelezen/gehoord: als je iets nieuws aanbiedt aan je kind, begin dan met een theelepeltje, dan 4 dagen niet dit nieuwe en dan de vijfde dag iets meer. Zo went het lichaam va je kindje aan de nieuwe smaak en zou het lichaam enzymen kunnen ontwikkelen om de nieuwe voeding te kunnen verteren.

Schijnt in de natuur ook zo te gaan, aapjes strijken nieuwe voeding eerst langs hun lippen, ze proeven even en leggen dit dan weer weg. Als er geen reactie komt dan pas eten ze het op.