Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57883

Anoniem

Hoi Mike & Vivianne,

Bedankt voor jullie reacties!

Mike, dank vd rauwe melk tip! Heb meteen wat besteld! Is het nodig om er iets mee te doen? Koken iod? Of gewoon zo opdrinken? En hoeveel per dag is ongeveer ok?

Mmm, ben bang dat ik idd een bijnieruitputting heb, iig zoals ik mij nu voel is niet normaal. Ik kolf fulltime voor ons meisje zodat ze moedermelk krijgt. Veel te lang verhaal waarom ik ben gaan kolven, maar iedereen zegt me dat ik er mee op moet houden omdat ze natuurlijk zien hoe ik er aan toe ben. Ik kan het alleen zo moeilijk loslaten omdat ik het beste voor ons meisje wil!

Keltisch zeezout heb ik nog liggen. Ik zou dus weer een sole kunnen maken. Zou ik ook bv H202 in mijn oor kunnen doen? Het vocht zit achter mijn trommelvlies en mijn buis blijft gesloten. Weten jullie nog een gerichte tip ipv buisjes? Ik heb begrepen dat buisjes bij volwassenen niet echt ok zijn nl.

Vvianne, wat bijzonder dat je na die handoplegging volledig klachtenvrij was! Jeetje! En bedankt ook voor de tip ivm duizeligheid. Hoe gaat het nu met jouw gezondheid? Ben je nu klachtenvrij?

Ik ga het boek van Wilson vandaag nog bestellen. Dan zal ik de checklist doen. Ook wilde ik het ebook van jou, Mike kopen, klopt het dat ik via mijn telefoon moet betalen?

Lief dat je zo snel reageerde, Vivianne. Ik vind het zo verdrietig dat nu ik zo’n mooi lief kindje heb ik mij zo slecht voel. Ik kan daardoor soms niet goed genieten. Het lijkt wel alsof ik in een waas leef.

Goed dat jullie er alles aan doen in in kaart te brengen wat jullie voor jullie zoontje kunnen betekenen. Maar het feit dat je dit forum kent zal vast betekenen dat je een hele bewuste mama bent!

Wij zijn nu net begonnen met het aanbieden van vast voedsel. Ik merk dat ik het soms wel moeilijk vindt, wat precies allemaal te geven. Ik wil graag het beste voor ons meisje! Kan ik bv op de termijn ook rauwe melk geven? En geef jij dat aan jouw zoontjes?

Nog zo’n kwestie, vaccinaties. We hebben het boek vaccinaties doorgeprikt gelezen en besloten iig te wachten met vaccineren of helemaal niet. Ik vind het nog wel een moeilijke beslissing. Liever niet dan wel, neig ik naar. Maar kan soms ook wel bang worden van hersenvliesontstekingen e.d.

Nou, ik zal het hier maar even bij laten!

Dank jullie wel voor allebei jullie reacties, meer info altijd erg welkom!

Fijne avond!

Groetjes,

Frida