Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57935

Anoniem

Hoi Lia, ik zal de dieren als het eenmaal zo ver is zeker bedanken. Dan zal het misschien iets minder verdrietig voelen. Het zit nu eenmaal zo diep dat ik gewoon geen vlees wil eten. Ik ben benieuwd of de rauwe melk wat gaat veranderen aan mijn productie.

Hoi Dirtsa, ik heb ook weken ons meisje 24/h a day aangelegd, maar dat werkte ook niet. Heel vreemd was dat ik soms opeens weer hele volle borsten kreeg en ze aan een borst per x genoeg had en na paar dagen zakte het weer in. Zo ben ik weken bezig geweest en op den duur kreeg ze te weinig binnen en moest ik haar wel bijvoeden, maar dat werd ook weer een probleem omdat ze de fles weigerde. Toen ben ik gaan kolven en ik dacht dat ik het beide zou doen. Kolven en fles maar ook life voeden. Maar als ons meisje twee borsten moest drinken omdat ze niet vol waren weigerde ze op den duur ook de borst. Ze was zo gewend dat ze alleen maar haar mondje open hoefde te doen en lang drinken deed ze nooit. Ik heb weken lang alles geprobeerd, te veel om op te noemen. Zelfs elke dag om de twee uur kolven. Dat doe ik nu niet meer, want ik deed niks anders meer. Mijn omgeving verklaart mij voor gek, ze zijn het er niet mee eens omdat ze zich zorgen om mij maken. Is idd heel lief, maar ik kan het niet loslaten. Ook al is het beter voor mijn herstel. Thema voor mij, loskomen!

Ik zou het fantastisch vinden al ze weer bij mij drinkt, ik blijf het ook elke ochtend proberen, maar na een paar slokken stopt ze en wil ze echt niet meer. Dan ga ik dus weer kolven en iets later geef ik haar mijn melk in de fles. Zou het graag anders zien.

Dank je wel weer voor jullie reacties!